Cafét kommer aldrig hålla alla på samma gång

Publicerat av administratör den

Lördag 5/8

Det är första dagen på Jamboree! Det har börjat utan att ha börjat. Idag anländer resten av förväntansfulla betongscouter till lägret ihop med ca 11 000 andra.

Vi har byggt upp lägret med tentipitält så vi har någonstans att sova annanstans än köket, även om köket är så coolt att det attraherar nyfikna patriotiska tyskar(obs tältet som är köket är tyskt!). Som garanterat några redan slarvat bort halva sin packning och hittat den igen. Vädret har inte bestämt sig för om det vill vara blött, torrt eller något där emellan.

Dela läger med oss gör ett härligt gäng utmanare pluss ledare från Hindås, de pratar rätt dialekt och det skapar en go magkänsla änna.

Imorgon är det inga planerade aktiviteter så det blir hårt bygge heeela dagen lång. Diskställ ska upp, portalen ska framkallas, lägrets längsta flaggstång surras med mera! Jag håller tummarna för (läs: kräver) att portalen duger att hänga hängmattor i!

Jag försökte blogga bilder igår och fick ett felmeddelande, samma sak igår och google har för en gångs skull inga vettiga svar..

Ha det gott kära läsare,
A