Den är sne, bra jobbat!

Publicerat av administratör den

Söndag 6/8

Översvämmning!
Dagen börjar med drama då det gått knas borta vid vattnet, borta är inte mer än 7-8 meter. En av (högtrycks)kranarna vid vattenhålet har brustit under natten och skapat en flod som letat sig in under två tält som får evakueras och sakerna torkas i den tacksamma morgonsolen. Vi får lägga till gräva dike på dagsordningen.

Jag missade min efterlängtade yoga men de har yoga varje morgon här så jag försöker igen imorgon!

Idag bygger vi och bygger igen. Vi slår upp trefot efter trefot och fram träder en anslagstavla, en smått svajjig portal, ett tak till bamba och en riiiiiiktigt lång flaggstång. Efter timmar av bygg på förmiddagen marscherar vi i långa breda led till ängen där den alldeles lagom långa invigningen hålls av två tjejer klädda i helt rätt färger! (Grönt och Oranscht)

Nu har vi nästan för många bekvämligheter och utmaningarna som är kvar för dagen består av matlagning och slaskhantering. De flesta verkar tycka att maten är ätbar, inga större klagomål än så länge.

Imorgon börjar aktiviteterna för fullt för våra juniorer(upptäckare) och pscouter(äventyrare)

God natt,
A