Hjsc på Wscj

Published by admin on

Hej och välkommen till Hjällbo Scoutkårs officiella lägerblogg för World Scout Jamboree 2011! Denna blogg kommer användas till att skriva om våra lägerupplevelser när lägret väl börjat, för att på ett vis “dokumentera” vårt deltagande i ett av sveriges största scoutläger någonsin.

Och, på tal om lägret, så är det inte långt kvar nu: det är mindre än en veckas väntan kvar tills vi äntligen är nere på rinkabyfältet tillsammans med de 38 000 andra scouter som kommer från alla världens hörn, för att få uppleva scouting när det är som bäst.

Vi hörs då!


1 Comment

Susanne Logren · 2011-07-26 at 22:31

Väntar med spänning på fortsättningen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.