Hjsc på Wscj

Publicerat av administratör den

Hej och välkommen till Hjällbo Scoutkårs officiella lägerblogg för World Scout Jamboree 2011! Denna blogg kommer användas till att skriva om våra lägerupplevelser när lägret väl börjat, för att på ett vis “dokumentera” vårt deltagande i ett av sveriges största scoutläger någonsin.

Och, på tal om lägret, så är det inte långt kvar nu: det är mindre än en veckas väntan kvar tills vi äntligen är nere på rinkabyfältet tillsammans med de 38 000 andra scouter som kommer från alla världens hörn, för att få uppleva scouting när det är som bäst.

Vi hörs då!


1 kommentar

Susanne Logren · 26 juli 2011 kl. 22:31

Väntar med spänning på fortsättningen…

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.