På väg……

Publicerat av administratör den

Nu sitter vi i bilen och lämnar ett grådisigt Göteborg för vidare färd mot ett lika grått och regningt fält i Skåne. Väderrapporten lovar molningt och regnskurar men över 20 grader, så det kanske blir lerbrottning som aktivitet. Tänker du komma på besök lär det inte vara så svårt att hitta oss trots mängden deltagare (i skrivande stund väntas 39 000 scouter) – bara titta efter det snyggaste nya svarta Jurtentältet och våra cyklar – självklart målade i kårens underbara grön-oranga färger! 


1 kommentar

Ralph · 25 juli 2011 kl. 22:17

Have a lot of fun with your new yurt… 🙂

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.