Vad man som hjsc saknar på jamboree

Publicerat av administratör den

När vi en gång fick frågan från en rekryteringskonsulent vad som var så speciellt bra med att vara med i Hjällbo Scoutkår fick hon till svar – elda. Det hade inte varit så konstigt kanske om inte det var så att tio personer oberoende av varandra skrivit svaret på en lapp. Om jag inte misstar mig blev vi anklagade för att fuska. 🙂
Men för en pyromanscout är det ett lite annorlunda läger – det luktar inte rök, det syns ingen rök, det finns inga lyktor. Så gissa om jag igår blev glad när jag hittade detta. Inte för att någon satt runt den, men ändå…

20110802-230938.jpg


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.