Toooooorneeeeet

Publicerat av administratör den

Det finns ett helt enormt torn på lägret som syns från nästan hela området. Och man får gå upp i det! 😀 Det är schnepe-högt och skakar snarare än svajar. Då denna bloggare är höjdrädd så var det en minst sagt… Intressant… Upplevelse 😛 När vi stod i kön för att ta oss upp var det nån musikorkestermojs uppe i tornet och spelade bl.a. svenska nationalsången sann Hjällboscout som man är så försökte jag självklart sjunga till deras ljuva musik. Det gick inte. De spelade så grymt i otakt med hur det ska vara att det bara inte gick.

Så upplevelsen i recap: Dålig musik, skakande torn, höjdrädd. Would not do it again 😛

//T to the Urkelbepper

20110803-115423.jpg

The Dark Tower, the nexus of all where and when.

Kategorier: IST på WSJ

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.