Sommarberättelse

Publicerat av administratör den

Ofta går folk och köper fisk. Idag är det gott med strömming. Min mobil tappade jag bort och några scouter och ledare hittade den under en stol. En apa tog en pennvässare och färg och målade den orange. I min låda,på golvet, vid skrivaren låg det ett block. Hemma har vi ett mål med flätat nät i målet ligger ett par byxor. Jag har en strumpa med en knop på. Jag har en kompis som heter Danne hans fingeravtryck ser ut som ett gossedjur med nycklar. Jag har ett baseballträ och en rosa kvast.
Av: Simone Albano, Alexi Högkvist Lundberg.

20120803-071052.jpg


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.